dijous, 21 de febrer del 2013

Tallers de cuina: CAKE POPS

Aquesta setmana hem tornat a tenir una convidada, na Bea, la mare de n'Alba. I amb ella hem fet unes postres ben dolces i elaborades.


El primer dia preparem la massa i la deixem reposar a la nevera. El segon,  li donem forma i ho degustem.
Gràcies, Bea, per la teva col·laboració.
Per si us ve de gust provar-ho, aquí teniu la recepta.

iNGREDiENTS per fer el “Pudi”
·    115 GRAMS DE MANTEQUiLLA

·    220 GRAMS DE  SUCRE

·    200 GRAMS DE FARiNA

·     3 OUS

·     120 ML. LLET

·    1 CULLERADA i MiTJA  “ROYAL”

·     1 CULLERADA DE VAiNiLLA
iNGREDiENTS per fer els “CAKES POPS”
·    1 PUDi

·    1 POT DE  NUTELA

·    6 PAQUETS DE XOCOLATA BLANC

·     SUCRE i COLORANTS ALiMENTARiS


També necessitem  GARROTETS  per fer les “piruletas” i una base de POREXPAN. En surten devers 50.

No és difícil però s’ha de fer en 2 dies. Primer s’esmica el pudi, es mescla amb la “Nutela” i es fan bolletes. Amb xocolata fus s’hi enganxa el garrotet i es deixa reposar a la nevera fins l’endemà.

Després es cobreixen de xocolata fus, es decoren amb sucre de colors i s’enganxen damunt el porexpan i es tornen a posar dins la nevera.

Ja estan a punt per menjar. Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada