Aquesta setmana hem tornat a tenir una convidada, na Bea, la mare de n'Alba. I amb ella hem fet unes postres ben dolces i elaborades.
El primer dia preparem la massa i la deixem reposar a la nevera. El segon, li donem forma i ho degustem.
Gràcies, Bea, per la teva col·laboració.
Gràcies, Bea, per la teva col·laboració.
Per si us ve de gust provar-ho, aquí teniu la recepta.
iNGREDiENTS per fer el “Pudi”
iNGREDiENTS per fer el “Pudi”
·
115 GRAMS DE MANTEQUiLLA
·
220 GRAMS
DE SUCRE
·
200 GRAMS DE FARiNA
·
3 OUS
·
120 ML. LLET
·
1 CULLERADA i
MiTJA “ROYAL”
·
1 CULLERADA DE VAiNiLLA
iNGREDiENTS per fer els “CAKES POPS”
·
1 PUDi
·
1 POT DE NUTELA
·
6 PAQUETS DE XOCOLATA BLANC
·
SUCRE i
COLORANTS ALiMENTARiS
També
necessitem GARROTETS per fer les “piruletas” i
una base de POREXPAN. En
surten devers 50.
No és
difícil però s’ha de fer en 2 dies. Primer s’esmica el pudi, es mescla amb la
“Nutela” i es fan bolletes. Amb xocolata fus s’hi enganxa el garrotet i es
deixa reposar a la nevera fins l’endemà.
Després
es cobreixen de xocolata fus, es decoren amb sucre de colors i s’enganxen
damunt el porexpan i es tornen a posar dins la nevera.
Ja
estan a punt per menjar. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada