dimarts, 26 de febrer de 2013

Taller de cuina: "PUDI DE PATATA"


Diguem-li taller de cuina, sobirania alimentària, regals de la terra, de la terra a la taula, educació per la vida o el que vulgueu ...
El que tenim clar és que a poc a poc anem treballant uns valors.
Si sembram patates, les haurem d'anar mirant, si creixen, quan les collirem, ... vol dir un treball, un esforç, una espera,... i una gran satisfacció al collir-les i poder-les menjar.
La cuina també requereix una planificació, una preparació, un ordre i un munt de sensacions i olors.
I si tot açò ho feim pensant en convidar les famílies a la jornada de Portes Obertes encara té més sentit
Així és com vam aconseguir fer aquesta recepta ...
Primer preparem la terra,  dia 7 de novembre sembrem les patates i el 18 de febrer les collim 




Amb patates collides nostres i ous de "Ses Fonts Redones de Dalt" segur que ens surt un pudi boníssim




Gràcies a na Joana, per guiar-nos en tota la feina de l'hort, i a na Paqui i en Rafel per regalar-nos ous del seu lloc.

Tothom qui va voler va poder fer un petit "tast" durant les jornades de Portes Obertes. La recepta és ben senzilla, i la meitat dels ingredients eren productes que no havíem comprat, per tant, som coherents amb el nostre projecte d'escola.
Per si us ve de gust aquí deixam la receptam, és ben fàcil de fer. 


· 400 GRAMS DE PATATA

· 400 GRAMS DE  SUCRE

· 300 GRAMS D’ AMETLLA

·  6 OUS

· RALLADURA DE LLiMONA
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada